Experts in business travel management

Experts in business travel management

[Noticia Covid] Per què el Covid no viatja en avió

Un diari seriós com el New York Times entrevistava 511 epidemiòlegs que han estat dedicant-se a aquest virus per exactament quatre mesos. I els va preguntar sobre els riscos.

La pregunta que tothom es fa: com podem demanar a la gent dos metres de distància i, d'altra banda, permeten volar en avió on la distància entre passatgers és mínima?

I té una resposta: la rotació de l’aire, El tema de la coronavirus contagi té a veure amb la distància d’altres persones, però també al temps que passem compartint el mateix aire. En aquest sentit, els epidemiòlegs certifiquen que fins ara no hi ha hagut casos de contagi Covid en avions, tot i que es va produir amb altres virus en el passat, perquè la velocitat amb què estaven infectats és superior. En canvi, hi ha molts exemples de restaurants, esglésies, sales de conferències o concerts on es produeix contagi. Tothom recorda que la cerimònia religiosa en una ciutat de Corea del Sud que va causar el primer focus important de virus fora de la Xina. Doncs bé: les variables tenen a veure amb si estem en un espai interior, però no perquè sigui interior sinó perquè hi ha poca renovació de l’aire . No obstant això, els avions, tot i que són espais tancats, tenen una gran renovació d’aire.

El que aquests epidemiòlegs diuen en general: que hi ha bastants riscos en aeroports, sales d’embarcament, passadissos que duen a l’avió, etc. I això, per descomptat, cal utilitzar, si és possible, una màscara.

És interessant, en qualsevol cas, entendre la lògica de com s’estén el virus, entendre quines situacions són arriscades i quines no.

WeCreativez WhatsApp Support
Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!
👋 Hi, how can I help?