El Costa Toscana completa amb èxit les proves de navegació

Costa Cruceros celebra la segona part de la tradicional ‘cerimònia de la moneda’ 

El nou vaixell insígnia de Costa Cruceros , el Costa Toscana, ha completat amb èxit les proves de navegació, en què el vaixell surt al mar per comprovar el correcte funcionament dels sistemes, equips i motors de GNL. Es tracta d’un pas clau cap al lliurament, previst per al desembre del 2021, segons explica la companyia.

A més, aquest dimarts ha tingut lloc la segona part de la tradicional ‘cerimònia de la moneda’ a les drassanes Meyer de Turku (Finlàndia), a la qual han assistit el capità del vaixell, Pietro Sinisi, i la direcció de la drassana i de la empresa. Seguint la tradició marítima, es van col·locar algunes monedes commemoratives al vaixell, com a amulet de bona sort per als membres de la tripulació, els convidats i els futurs itineraris.

El Costa Toscana, igual que el seu vaixell bessó el Costa Smeralda, està propulsat per gas natural liquat, la tecnologia de combustible més avançada de la indústria marítima disponible actualment per reduir les emissions, tant al mar com durant les escales al port. El Grup Costa comptarà amb quatre vaixells propulsats per GNL, dos dels quals ja estan en servei, l’AIDAnova i el Costa Smeralda, i dos que s’entregaran properament, el Costa Toscana i l’AIDACosma.

“Aquests passos clau addicionals a la finalització del Costa Toscana confirmen el nostre compromís amb l’evolució cap a un model de creuer cada cop més sostenible. Alhora, el Costa Toscana, gràcies als seus excel·lents i innovadors serveis, podrà atraure nous hostes de creuers, ajudant-nos a consolidar la nostra presència a la Mediterrània i el nostre pla de reinici gradual”, ha comentat Mario Zanetti, president de Costa Cruceros.

Homenatge a la Toscana

El primer creuer del Costa Toscana sortirà de Savona, Itàlia, el 5 de març del 2022, amb un itinerari d’una setmana que inclou Marsella, Barcelona, València, Palerm i Civitavecchia/Roma. Després del seu debut, el nou vaixell insígnia romandrà a la Mediterrània Occidental durant tot l’any. Durant la temporada d’estiu, el Costa Toscana farà escala a Savona, Civitavecchia/Roma, Nàpols, Eivissa, València i Marsella, mentres que durant la temporada de tardor Palma de Mallorca substituirà Eivissa.

El nou vaixell insígnia és un homenatge a la Toscana. El mobiliari, la il·luminació, les teles i els accessoris seran tots ‘made in Italy’ i dissenyats específicament per al Costa Toscana per 15 socis.

L´oferta a bord s´integrarà en aquest context: des del Solemio Spa fins a altres àrees dedicades al´entreteniment, des dels bars temàtics creats en col·laboració amb grans marques italianes, fins als 16 restaurants i àrees dedicades al´experiència gastronòmica.