Del més gran al més petit detall

INCENTIUS: Recompensa per la feina ben feta.

Oferim serveis especialitzats per a viatges de fidelització i incentius, team building, seminaris, reunions i convencions. Ho fem des del més gran al més petit, amb atenció al detall, centralitzant totes les necessitats de les empreses, dels seus clients o dels seus empleats.

Experiències que atrauen targets

INCENTIUS

Viatges d’incentiu, sense paquets ni circuits estàndard. Creem experiències totalment personalitzades. Tenim les millors recompenses per la feina ben feta. Solucions a mida dissenyades per a cada client i els seus objectius.

Moments que formen equips

FER EQUIP:

Organitzem viatges centrats en Team Building. El millor equilibri entre oci i negoci. Planifiquem amb precisió i flexibilitat, experiències de viatge satisfactòries per a empreses que volen millorar les relacions dels seus equips.

Llocs per a la connexió humana

GESTIÓ DEL CONGRÉS:

La nostra experiència, les nostres relacions amb institucions i organització, ens permeten acompanyar la seva estructura en l’organització de la seva missió empresarial.

Eines tecnològiques

Eines que racionalitzin la informació

Oferim eines destinades a millorar i optimitzar els comptes de viatges dels nostres clients. Amb AMADEUS AeTM oferim solucions informàtiques aplicables a la política empresarial d’una manera senzilla, pràctica i eficaç.

Eines que faciliten la gestió

Els nostres gestors sempre se centren en la implementació de millores que impulsin l’optimització de costos. Amb aquesta finalitat, oferim solucions financeres per gestionar els comptes de viatges, amb propostes de pagament a termini de fins a 60 dies.

Eines adaptables a la vostra organització

Els responsables de VIAP adapten les seves propostes i eines als processos de cada organització. La seva funció és assessorar sobre els punts de millora i implementar-los per assolir els objectius de l’empresa. Una bona extracció d’informació permet als nostres responsables realitzar una anàlisi exhaustiva de les despeses de viatge per tal d’elaborar un informe amb les opcions òptimes d’estalvi.

Eines que milloren la teva seguretat

Amb l’aplicació Cyberfirma es pot signar digitalment qualsevol document amb l’objectiu de simplificar i facilitar la tramitació dels tràmits que les agències de viatges fan amb els clients, com ara contractes, contractes de viatge combinat, itineraris, pressupostos, amb una major seguretat operativa i jurídica.

dcycle-huella carbono

Aplicacions que tracen la petjada de carboni

Amb l’eina dcycle podem afrontar el repte de la sostenibilitat ajudant empreses de diversos sectors a mesurar, reduir i comunicar el seu impacte a la petjada de carboni dels serveis prestats.

APP

Simplifiquem l'experiència de viatge

Com a client d’Uniglobe, accedeix a tota la informació del teu viatge en un lloc convenient en temps real. També s’inclou un enllaç directe perquè la vostra oficina d’Uniglobe estigui a un toc de distància.

Itineraris en temps real

La nostra aplicació facilita la consulta del vostre itinerari de viatge sense haver de consultar correus electrònics o altres fonts d’informació. Tots els detalls del viatge es poden revisar en qualsevol moment, des de l’aplicació, de manera fàcil i ràpida. fàcil i ràpidament.

Facturació mòbil

Accés directe a tots els enllaços de facturació mòbil des de la nostra aplicació per a la majoria de companyies aèries, facilitant i accelerant el procés de facturació.
procés de facturació.

Comparteix el viatge

L’App permet compartir itineraris amb altres usuaris, amb l’opció de fer-ho en els viatges escollits per l’usuari o l’empresa. Es poden compartir viatges específics o tots els viatges.

Guies de destinació

Per fer el teu viatge més còmode i segur, des de la nostra App pots consultar més de 125 guies de destinacions de diferents parts del món, amb tota mena d’informació útil.

Una veu amable, sempre que ho necessitis

L’aplicació proporciona un fàcil accés a tota la informació de contacte necessària per comunicar-se amb els agents UNIGLOBE en qualsevol moment.

Sistema de reserva automàtica

VIAP desenvolupa, a través de la tecnologia AMADEUS, eines innovadores de Self Booking per als clients corporatius més exigents. El nostre equip de professionals del viatge de negocis assessora i implementa el sistema més adequat per a cada organització. Podem oferir diferents eines segons el nivell de facturació de l’empresa o les seves necessitats.

Les nostres eines de Self Booking són totalment personalitzables, s’adapten a la política de viatges de l’organització. La seva implantació permet aconseguir un estalvi important en les despeses anuals de viatge corporatiu.

Per tal d’optimitzar-ne l’ús i extreure-ne el potencial, VIAP travel ofereix el suport d’un gestor de viatges de negocis. També donem el suport d’un consultor per a la negociació i cobrament de tarifes corporatives en vols, hotels, cotxes de lloguer… etc… deixant l’eina totalment ajustada a cada empresa.

viap icon

CONCUR - PLATAFORMA D'AUTORESERVA

Ecosistema de viatges i despeses

viap icon

PURSUIT - PLATAFORMA D'AUTORESERVA

Autoreserves en línia

viap icon

CITRIC - PLATAFORMA AUTORESERVA

Autoreserves en línia d'Amadeus

Passarel·la de pagament

Ofereix la possibilitat de pagar amb el vostre mètode de pagament preferit des de qualsevol part del món. Accepta multitud de monedes i ofereix una API unificada per a targetes, cartera electrònica, dèbits bancaris, el nou sistema KEVIN i molt més.

 

Ens importa tot!

Viatges econòmics
Experiències guiades
Descomptes per a grups
Suport als convidats

Contactar