Creem experiències

INCENTIUS: Recompensa per la feina ben feta.

Oblideu-vos dels circuits i packs estàndard. Oferim serveis totalment personalitzats, dissenyats per a cada client, adaptats als seus objectius i amb les constants de qualitat i innovació. Tenim coneixements previs sobre les destinacions escollides i podem organitzar amb vostè una solució a mida des del principi.

Som PENSADORS

Entrant > Versatilitat

Pensem en viatgers, no pas en turistes. Pensem en hostes, no en visitants. Pensem en socis que confien en la nostra feina, no en mers clients. Ens donem suport a proveïdors seleccionats en funció de la qualitat dels seus productes i mantenim acords preferencials que ens permeten obtenir una excel·lent relació qualitat/preu.

Sempre tenim un pla

TEAM BUILDING: Construïu el vostre vaixell.

La nostra capacitat d’organització i la nostra experiència ens permeten oferir l’equilibri perfecte entre lleure i negoci, garantint que tot surti segons allò previst. Digueu-nos el que vol i nosaltres ho crearem.

Som el teu soci, el teu company de viatge

MISSIÓ EMPRESARIAL. Vaja!

La nostra experiència, les nostres relacions amb les institucions i l’organització, ens permeten acompanyar la seva estructura a l’organització de la seva missió empresarial.

Les millors eines

Informem

Proporcionem eines i solucions informàtiques per aplicar a la política de la vostra empresa de forma senzilla, pràctica i eficaç.

El programa Amadeus AeTM millorarà i optimitzarà el vostre compte de viatges.

Gestionem

Els nostres gestors estudiaran les vostres despeses de viatge i us proposaran maneres d’ajudar-vos a estalviar costos, mantenint constantment les millores que impulsen el progrés en l’optimització de costos.

Proporcionem solucions financeres per gestionar el vostre compte de viatges amb una sèrie de propostes de pagament a termini molt interessants. S’ha plantejat que podria pagar els seus viatges fins a 90 dies sense cap recàrrec? Entreu al nostre món Horizon i descobriu com ho fem.

Implementem

El gestor assignat personalitzarà i s’adaptarà als processos de la vostra empresa, implementant i assessorant en els aspectes tècnics per ajudar-vos a complir els objectius d’estalvi que s’hagin marcat.

L’obtenció d’informació que ens permeti fer una anàlisi exhaustiva de la despesa en viatges ens ajudarà a l’informe que redactarem per oferir-vos les opcions òptimes d’estalvi.

App

Simplifiqui tota la seva experiència de viatge

Com a client de Uniglobe, podeu accedir a tota la informació del vostre viatge en un sol lloc i en temps real. També s’inclou un enllaç directe perquè la vostra oficina d’Uniglobe estigui a un pas de distància.

Itineraris en temps real

No torneu a cercar al vostre correu electrònic per accedir als vostres itineraris de viatge. Obriu l’aplicació i els detalls del vostre viatge estaran en un sol lloc al qual podreu accedir en qualsevol moment.

Facturació mòbil

Enllaços de facturació mòbil (Check-In) per a la majoria de les companyies aèries.

Compartir el viatge

Comparteixi el teu itinerari amb els altres. Podeu optar per compartir viatges específics o tots els viatges.

Guies de destins

Consulteu les nostres guies de destinacions a més de 125 llocs del món.

Una veu amiga, sempre que la necessiti

Tota la informació de contacte que necessiteu per comunicar-vos amb el vostre agent d’Uniglobe.

Sistema Auto Reserva

Amb la tecnologia d’Amadeus, i el suport del nostre equip de professionals a business travel, oferim als nostres clients corporatius més exigents, una innovadora eina d’autoreserva de viatges. Tenim diferents tipus d’eina, d’acord amb el nivell de facturació de l’empresa client. Són eines totalment parametritzables, de manera que permeten aconseguir estalvis importants en la despesa anual en viatges de l’empresa. Tot i ser eines amb què la pròpia empresa realitza les seves reserves, sempre tindrà el suport d’un gestor business, així com un consultor per a la negociació i càrrega de tarifes negociades i corporatives en vols, hotels, cotxes de lloguer…etc.

viap icon

CONCUR - PLATAFORMA D'AUTO RESERVA

Ecosistema de viatges i despeses

viap icon

PURSUIT - PLATAFORMA D'AUTO RESERVA

Autorserves On-line

viap icon

CITRIC - PLATAFORMA D'AUTO RESERVA

Autorserves On-line d'Amadeus

Passarel·la Pagaments

Ofereix la possibilitat de pagar utilitzant el mètode de pagament preferit i des de qualsevol part del món. Accepta multitud de divises i ofereix una API unificada per a targetes, moneders electrònics, càrrecs bancaris i molt més.

Ens importa tot!

Viatges econòmics
Experiències guiades
Descomptes per a grups
Suport als convidats

Contacti'ns

És molt fàcil posar-se en contacte amb nosaltres