Creem experiències

INCENTIUS: Recompensa per la feina ben feta.

Oferim serveis especialitzats de viatges de fidelització i incentius, team building, seminaris, reunions i convencions. Ho fem des del més gran fins al més petit, amb atenció als detalls, centralitzant totes les necessitats de les empreses, dels seus clients o dels seus empleats.

Experiències que atrauen objectius

Entrant > Versatilitat

Oblideu-vos dels circuits i packs estàndard. Oferim serveis totalment personalitzats, dissenyats per a cada client, adaptats als seus objectius i amb les constants de qualitat i innovació. Tenim coneixements previs sobre les destinacions escollides i podem organitzar amb vostè una solució a mida des del principi.

Moments que conformen equips

TEAM BUILDING: Construïu el vostre vaixell.

Viatges per a incentius, sense packs estàndard o circuits. Creem experiències totalment personalitzades. Tenim les millors recompenses per la feina ben feta. Solucions a mida dissenyades per a cada client i els seus objectius.

Llocs per a la connexió humana

MISSIÓ EMPRESARIAL. Vaja!

La nostra experiència, les nostres relacions amb les institucions i l’organització, ens permeten acompanyar la seva estructura a l’organització de la seva missió empresarial.

Les millors eines

Eines que agiliten la informació

Proporcionem eines, orientades a millorar i optimitzar els comptes de viatges dels nostres clients.
Amb AMADEUS AeTM oferim solucions informàtiques aplicables a la política empresarial de manera senzilla, pràctica i eficaç.

Eines que faciliten la gestió

Els nostres gestors estudiaran les vostres despeses de viatge i us proposaran maneres d’ajudar-vos a estalviar costos, mantenint constantment les millores que impulsen el progrés en l’optimització de costos.

Proporcionem solucions financeres per gestionar el vostre compte de viatges amb una sèrie de propostes de pagament a termini molt interessants. S’ha plantejat que podria pagar els seus viatges fins a 90 dies sense cap recàrrec? Entreu al nostre món Horizon i descobriu com ho fem.

Eines adaptables a la vostra organització

Els gestors de VIAP adapten les vostres propostes i eines als processos de cada organització. La seva funció és assessorar sobre els punts de millora i implementar-los per assolir els objectius de lempresa. Una bona extracció de la informació permet als nostres gestors fer una anàlisi exhaustiva de les despeses de viatge per elaborar un informe amb les opcions d’estalvi òptimes.

Eines que milloren la seguretat

Amb l’aplicació Cyberfirma es permet signar de forma digital qualsevol document amb l’objectiu de simplificar i facilitar la tramitació els procediments que les agències de viatges realitzin amb els clients, com ara contractes, contractes de viatges combinats, itineraris, pressupostos, amb més seguretat operativa i jurídica.

App

Simplifiquem l'experiència de viatjar

Com a client de Uniglobe, accediu a tota la informació del vostre viatge en un sol lloc i en temps real. També s’inclou un enllaç directe perquè la vostra oficina d’Uniglobe estigui a un toc de distància.

Itineraris en temps real

La nostra aplicació facilita la consulta de l’itinerari de viatge sense haver de consultar correus electrònics o altres fonts d’informació. Tots els detalls del viatge es poden revisar en qualsevol moment, des de l’aplicació, de manera fàcil i ràpida.

Facturació mòbil

Accés directe a tots els enllaços de facturació mòbil des de la nostra App per a la majoria de les companyies aèries, facilitant i agilitzant el procés de Check-in.

Compartir el viatge

L’App permet compartir els itineraris amb altres usuaris, amb l’opció de fer-ho sobre els viatges que decideixi l’usuari o empresa. Es poden compartir viatges específics o tots els viatges.

Guies de destinacions

Per fer més confortable i segur el viatge, des de la nostra App podeu consultar més de 125 guies de destinacions de diferents llocs del món, amb tota mena d’informació d’utilitat.

Una veu amiga, sempre que la necessiti

L’App ofereix fàcil accés a tota la informació de contacte necessària per comunicar-se amb els agents de UNIGLOBE en qualsevol moment.

Sistema Auto Reserva

VIAP desenvolupa, mitjançant tecnologia AMADEUS, innovadores eines d’Auto Reserva per als clients corporatius més exigents. El nostre equip de professionals a Business Travel aconsellen i implanten el sistema més adequat a cada organització. Podem oferir diferents eines segons el nivell de facturació de l’empresa o les vostres necessitats.

Les nostres eines d’Auto Reserva són totalment parametritzables, s’adapten a la política de viatges de l’organització. La seva implantació permet aconseguir estalvis importants en la despesa anual de viatges d’empresa.

Per optimitzar-ne l’ús i extreure’n el potencial, VIAP travel ofereix el suport d’un gestor al Business Travel. També donem el suport d’un consultor per a la negociació i la càrrega de tarifes corporatives en vols, hotels, cotxes de lloguer…etc… deixant l’eina totalment ajustada a cada empresa.

viap icon

CONCUR - PLATAFORMA D'AUTO RESERVA

Ecosistema de viatges i despeses

viap icon

PURSUIT - PLATAFORMA D'AUTO RESERVA

Autorserves On-line

viap icon

CITRIC - PLATAFORMA D'AUTO RESERVA

Autorserves On-line d'Amadeus

Passarel·la Pagaments

Ofereix la possibilitat de pagar utilitzant el mètode de pagament preferit i des de qualsevol part del món. Accepta multitud de divises i ofereix una API unificada per a targetes, e-wallet o moneder electrònic, càrrecs bancaris, el nou sistema VOLT i molt més.

 

Ens importa tot!

Viatges econòmics
Experiències guiades
Descomptes per a grups
Suport als convidats

Contactar