Gestió de viatges que estalvia el temps

Fem negocis de l'A...a la...Z

Planifiquem

Amb Amadeus E-Travel Management, millorem i optimitzem el procés de cerca i reserva dels seus viatges. Trobant les millors rutes i estalviant diners a la seva empresa al camí.

Compliance

Texto simulado. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing.Lorem

Integritat

Texto simulado. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elitt.

Transparència

Texto simulado. Lorem ipsum dolor sit amet, dolor sit amet, consectetuer.

Flexibilitat

Texto simulado. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sit amet.

Per què els usuaris adoren VIAP Travel

Vet aquí per què milers d'empreses han triat VIAP Travel

+ 27 anys d'experiència

Empresa Espanyola amb més de 27 anys d´Experiència en Viatges Corporatius.

$5 bilions

Facturació anual de més de 5 bilions de $

+ 70 països

Presència Internacional a través d’UNIGLOBE a més de 70 països.

98% de satisfacció

Satisfacció del Client en un 98% l’any 2021

Recuiperi el seu temps per a les coses que importen

La nostra experiència, associacions i una xarxa més gran ens permeten brindar solucions de qualitat amb preus competitius.

Gestió de comptes

 • Servei personalitzat
 • Assessorament al compte de viatges
 • Estalvis al compte de viatges
 • Utilització de solucions tecnològiques
 • Informes de gestió
 • Implementació: Planificació, revisió i actualització.
 • Provisió de Servei: la productivitat, sistemes de processos i estructura
 • Reports financers i Anàlisi
 • Suport a la Negociació amb Proveïdors
 • Identificar tendències i oportunitats
 • Política de viatges
 • Control de Qualitat: Realitat Vs Acordat
 • Anàlisi del Procés de Reserves: Revisió / Recomanació de principi a fi
 • Sistema de Facturació: Validació de processos
 • Comunicació del canvi de Gestió: Secretàries, Viatgers
 • Gestió de la informació: Informes, Rapports

Seguretat del Viatger

Tripcare és una eina de localització de viatgers en temps real que s'alimenta de les reserves actives i ofereix solucions de:

Seguretat

(Traveller Tracking Toll)

Us permetrà poder localitzar els viatgers que poden estar afectats en una situació d’emergència i podreu comunicar-vos-hi.

Monotorització d'activitat

Igual que sofisticats ACD’s. Dissenyat per poder saber en temps real quines són les tendències en les peticions dels viatges, quines hores del dia són “punta” i quines són “vall”, quins dies són els “punta” i quins són els “vall”. Dies “vall” amb objectiu de poder adequar els esforços cap a la realitat de les peticions de viatge.

Alarmes i avisos sobre les reserves

(Pre-trips Policy Messenger Toll)

Tripcare, en alimentar-se de reserves vives, possibilita que, tant viatgers com administradors, se’ls comuniqui de manera immediata alertes i recomanacions sobre les reserves. Com ara, per exemple, avisar si algun viatger se salta la política de viatges de la seva corporació.

VIAP Compliance

La Llei Compliance és aquest punt de trobada entre el Dret i l’empresa en matèria de compliment normatiu i aportarà als professionals el coneixement complet de tot allò que s’esdevingui al món del Compliance, tant en sudimensió interna com internacional. A VIAP Travel, present des del 2018.

Una col·laboració reeixida

Els nostres socis

Preguntes freqüents sobre la gestió de viatges

Què és la gestió de viatges de negocis?

La gestió de viatges és el procés de control, seguiment i redacció dinformes sobre les despeses relatives als viatges duna empresa. Els viatges de negocis poden ser gestionats per agències de viatges de negocis externes, com ara VIAT Travel , un gestor de viatges intern, o bé per un professional d’administració, com ara els gerents d’oficines.

Què fa un gestor de viatges de negocis?

AVIAT Travel s’encarrega de gestionar els viatges de tota l’empresa com a part externa. Depenent de la mida de lempresa, comptem amb un equip sencer de gestors de viatges de negocis. Les seves funcions principals serien les següents: Reservar trasllats per a tots els viatgers; Ajudar els departaments interns a fer un seguiment de les despeses de viatge perquè puguin mantenir-se per sota del pressupost; Proveir assistència als viatgers abans, durant i després dels viatges; Negociar tarifes corporatives en hotels que l’empresa utilitza sovint; Reservar viatges grupals.

Què fa un comprador de viatges?

Un comprador de viatges s?encarrega de comprar els viatges de negocis. Associant-se amb proveïdors, negociant tarifes o escollint una empresa de gestió de viatges de negocis i supervisar-ne la feina. Aquesta figura influeix en la presa de decisions a tota l’empresa, no només als departaments individuals.

Com funciona una empresa de gestió de viatges per a empreses?

AVIAT Travel s’encarrega de tot allò relatiu a la gestió dels trasllats, o bé de donar als empleats les eines necessàries per poder gestionar els viatges en poc temps. Com per exemple: Reserva grupal; Assistència en viatges; Informes de despeses de viatges; Seguiment de pressupostos de viatge; Etiquetatge i categorització de despeses de viatges.

Quin és el problema més freqüent en la gestió de viatges de negocis?

La utilització del servei mal gestionat i en el procés no va ser dissenyat, tenint en compte la forma de viatjar de la companyia, el que acaba succeint és que ni els viatgers ni els administradors no aconsegueixen satisfer les seves necessitats.

Passos recomanables per gestionar els viatges de negocis eficaçment

A totes les empreses, els viatges de negocis es poden gestionar de la manera següent: Servei d’assistència de viatge les 24 hores; Organització de les despeses de viatge; Millora la col·laboració entre els departaments dadministració i finances.

Contacti'ns

És molt fàcil posar-se en contacte amb nosaltres