Política de privadesa

Política de Privadesa

L’ús d’aquest lloc web i els formularis requereix l’acceptació del processament de les dades de l’usuari d’acord amb aquesta política de privadesa, inclosa la recopilació de dades d’accés i el lliurament d’informació comercial per mitjans electrònics.

Controlador de dades i informació de contacte

El controlador de dades és: VIAP BUSINESS TRAVEL, SL

Adreça: CAPITÁN ARENAS, 38 40, 08034 BARCELONA

Dades de contacte: 93409 34 40 correu electrònic viap@viap.es

Propòsit del processament de dades.

Les dades es processen amb l’objectiu de proporcionar accés als continguts en línia de la web, així com completar les sol·licituds dels usuaris, mantenir un registre de visites amb finalitats estadístiques (adreces IP, tipus de navegador, país, pàgina visitada, etc.) .), aplicar mesures destinades a la seguretat de la web i lliurar informació comercial per mitjans electrònics sobre els nostres productes i serveis.

Quan l’usuari completi qualsevol dels nostres formularis, caldrà proporcionar certes dades personals, i es processarà per dur a terme la sol·licitud de l’usuari.

Legitimitat

Les dades es processen segons el consentiment de l’usuari, el compliment de les obligacions legals, si escau, per a l’execució d’un contracte o precontracte.

Destinataris de dades i transferències

Destinataris: VIAP BUSINESS TRAVEL, SL ..

Les transferències internacionals no estan planificades (fora de l’Espai Econòmic Europeu), excepte per a fins d’emmagatzematge .

Temps de retenció de dades

Les dades s’han d’emmagatzemar almenys durant els períodes establerts per la legislació aplicable i, en tot cas, durant la validesa del consentiment.

Drets de les persones

Els interessats tenen dret a: accedir, rectificar i eliminar les seves dades; sol·licitar la portabilitat de les vostres dades; oposar-se al processament o sol·licitar-ne la limitació; retirar el consentiment

Per exercir els drets, els interessats poden contactar:

  • Per correu electrònic, escrivint a viap@viap.es incloent a l’assumpte especificant al tema la «Protecció de dades»
  • Escrivint, a CAPITÁN ARENAS, 38 40, 08034 BARCELONA

L’interessat ha d’adjuntar una fotocòpia de la identificació a la sol·licitud.

Els interessats tenen dret a presentar una queixa davant les Autoritats de Control de Protecció de Dades.

Veracitat de dades, actualització de dades.

L’usuari ha de completar els formularis amb dades reals, exactes, completes i actualitzades. L’usuari no introdueix dades sobre altres persones; VIAP UNIGLOBE presumirà que les dades han estat ingressades per l’interessat mateix. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, causat directament o indirectament a una altra persona, derivat de proporcionar dades falses, inexactes, incompletes o obsoletes o dades que es refereixin a una altra persona.

L’usuari ha de comunicar qualsevol canvi a les dades proporcionades per mantenir-lo actualitzat.

Seguretat d’informació

VIAP UNIGLOBE ha pres totes les mesures requerides per la llei per protegir les dades personals; així mateix, VIAP UNIGLOBE ha adoptat les mesures tècniques disponibles per evitar la pèrdua de dades, ús injust, alteració, accés no autoritzat o robatori de dades. Tot i això, l’usuari tindrà en compte que les mesures de seguretat a Internet no són completament infrangibles.

Menors

VIAP UNIGLOBE prohibeix l’ús d’aquest lloc web a persones menors de 18 anys, tret que els pares dels tutors hagin donat el seu consentiment específic.

Analista de la xarxa

Aquest lloc web implementa anàlisis web per comprendre millor com els usuaris el busquen, accedeixen i naveguen. Aquestes anàlisis poden implicar la recopilació de dades personals com l’adreça IP de l’usuari, la ubicació de la connexió, el programari de navegació i les característiques del maquinari, etc. Aquesta informació no està associada a l’usuari i s’utilitza exclusivament per a l’anàlisi estadística.

Ús de funcions i complements de tercers

Aquest lloc web pot implementar funcions i complements proporcionats per tercers. Aquestes funcions serveixen per a diversos propòsits, com ara: anàlisi web de tercers; Mapes de tercers; Transmissió de vídeo de tercers; Compartir continguts a xarxes socials; Fav, M’agrada, +1 i botons similars.

Una funció o complement proporcionat per un tercer estableix una connexió directa entre el navegador de l’usuari i els dominis d’Internet del tercer, cosa que permet la descàrrega i execució de la funció.

La majoria dels complements de tercers recopilen informació sobre els llocs web visitats per l’usuari per conèixer els vostres interessos i proporcionar anuncis dirigits.

Ús de funcions proporcionades per Google, Inc.

Aquest lloc web implementa funcions proporcionades per Google Inc (1600 AMPHITHEATER PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFORNIA, EUA) Com a vídeos de YouTube, mapes i botons socials +1. Aquestes funcions poden implicar la col·lecció de l’activitat de l’usuari vinculada a la vostra adreça IP. Quan l’usuari carrega aquest lloc web, el navegador de l’usuari es connecta a dominis de Google com ara google.com, cosa que permet a Google saber que l’usuari està accedint al lloc web. Google recopila dades d’ús per a diverses finalitats, inclosos els anuncis dirigits d’acord amb les polítiques de privadesa de Google http://www.google.es/intl/en/policies/privacy/

El consentiment de l’usuari per al processament realitzat per Google està implícit en aquest lloc web.

Contactar