Iberia oferirà 18 destinacions a Mèxic

  • Ha de facilitar la reserva d’l’itinerari de viatge en un sol bitllet, sota una mateixa política d’equipatge i amb condicions de tarifa uniformes
  • Per als vols entre Madrid i Mèxic Iberia ha programat Airbus A-350/900, equipat amb 348 seients
  • Aeromar és un operador reconegut de l’ATR sèrie 600, aeronau referent de l’aviació regional a nivell mundial

Iberia i Aeromar han renovat la seva acord interlínia per tal d’oferir als seus clients la possibilitat de reservar bitllets que connecten els 100 destinacions que l’aerolínia espanyola opera a Europa amb els 18 que ofereix la companyia mexicana al seu país.

La renovació de l’acord continuarà facilitant la reserva de l’itinerari de viatge en un sol bitllet , Sota una mateixa política d’equipatge i amb condicions de tarifa uniformes. Es podran adquirir a la pàgina web d’Iberia ia través de les agències de viatges.

per als vols entre Madrid i Mèxic Iberia ha programat el seu avió més avançat i silenciós de mercat, el Airbus A-350/900 equipat amb 348 seients -31 a classe business , 24 en turista premium i 293 en turista- i que ofereix avantatges com wifi d’alta velocitat, finestres panoràmiques, passadissos més amples i sostres més alts i un sistema de renovació de l’aire que millora els nivells d’humitat. Aeromar, al seu torn, és un operador reconegut de l’ ATR sèrie 600 , Aeronau referent de l’aviació regional a nivell mundial.

L’acord entre Iberia i Aeromar suposa que es pot reservar l’itinerari complet en un sol bitllet.

Des de setembre, Iberia opera ja dos vols diaris entre Madrid i Ciutat de Mèxic, que permeten connexions amb altres 18 ciutats a Mèxic servides per Aeromar: Ciutat de Mèxic, Acapulco, Aguascalientes, Ciutat Victòria, Colima, Guadalajara, La Pau, Mazatlán, Ixtapa Zihuatanejo, Ixtepec, Monterrey, Pedres Negres, Port Amagat, Port Vallarta, Sant Luis Potosí, Tepic, Veracruz i Torrassa, així com dos als Estats Units, Laredo i McAllen Texas.

“A Iberia sempre hem apostat per Mèxic com un dels nostres mercats estratègics tant des del punt de vista de l’turisme com de el tràfic de negocis. Des de setembre, hem augmentat les freqüències a 14 vols setmanals el que, sumat a l’acord amb Aeromar, ens permet oferir un millor servei als nostres clients i un ampli ventall de destinacions dins el país “, ha explicat Víctor Moneo, director Vendes Amèrica Llatina i Acords Institucionals .

Per la seva banda, Fabricio Cojuc, director d’Estratègia de Xarxa i Aliances de Aeromar, ha assenyalat que aquesta aliança “forma part important de la nostra creixent cartera de acords interlineals amb aerolínies internacionals de primer nivell que operen a Mèxic “.