PortAventura World acceptarà el pagament amb bitcoin

PortAventura World, el resort amb més parcs temàtics d’Europa que integra sis hotels amb un total de 2.300 habitacions, està desenvolupant un programa perquè els seus clients puguin usar les moneda digital com a mitjà de pagament si així ho desitgen .

El llançament d’aquesta iniciativa serà a l’inici de la temporada que 2022 a les recepcions dels sis hotels de l’resort. D’aquesta manera, els clients que ho desitgin podran realitzar les seves transaccions de forma àgil, senzilla i segura utilitzant Bitcoin. Aquesta serà la moneda virtual que s’admetrà en un primer moment.

Aquest projecte es desenvolupa dins de l’empenta estratègic per la innovació i digitalització en la qual està immersa la companyia. En aquest sentit, el director general de Negoci de PortAventura World, David García Blanques, explica que “l’impuls d’iniciatives com aquesta ens permet estar alineats amb les últimes tendències i satisfer les necessitats dels nostres clients, aspectes imprescindibles per reforçar la nostra posició d’empresa líder i innovadora en la indústria d’entreteniment “. L’ús de la criptodivisa en el comerç s’ha convertit en tendència, havent estat incorporada per empreses mundialment reconegudes de tots els sectors.

García Blanques, a més, recorda que “Des de PortAventura World estem immersos en un profund procés d’acceleració digital amb l’objectiu de millorar l’experiència dels nostres visitants i seguir impulsant noves i innovadores formes d’entreteniment “.

En aquest sentit, el resort inverteix en iniciatives de transformació tecnològica i digital amb la finalitat de seguir evolucionant cap a un model de gestió en línia amb les tendències de consum més actuals. D’aquesta manera, PortAventura World continua reforçant encara més el canal en línia, impulsant el desenvolupament de la web i l’app, i enfortint l’ús d’eines digitals dins el parc per millorar l’experiència de client.