Costa Cruceros revela una nova forma de descobrir el món

Viatjar en creuer mai tornarà a ser igual, al menys amb Costa. La companyia està reinventant la forma de descobrir el món i per a això s’ha centrat en tres àrees clau -cuina, excursions, sostenibilitat- i en línia amb els principis de la seva “Manifest per a un turisme de valor, sostenible i inclusiu”, el decàleg que recull el compromís de la companyia per créixer al costat de les comunitats locals.

Costa – Manifest Turisme sostenibile

Pel que fa a la cuina, Costa ha recorregut a l’experiència de tres dels millors xefs de l’món: Bruno Barbieri, Hélène Darroze i Ángel León. L’excepcional trio de xefs amb estrella ha explorat autèntiques receptes locals de les destinacions que visiten els vaixells de Costa, reelaborànt amb el seu propi saber fer ,, permetent als clients descobrir les destinacions a bord fins i tot abans d’arribar-hi. Aquests plats de destinació disponibles en els principals restaurants de tots els vaixells de Costa, inclosos en el preu de l’creuer. El nou restaurant Arxipèlag, disponible al Costa Smeralda i properament a altres vaixells de la flota, ofereix als hostes una experiència culinària realment única amb tres menús a escollir, un de cada xef. Els menús ofereixen 5 exquisits plats creats per explorar cada part de la ruta marítima a través de la seva cuina.

Pel que fa a les excursions, la companyia ha replantejat tota la seva gamma perquè els hostes puguin explorar joies ocultes i poc visitades. Els itineraris també han estat redissenyats per donar cabuda a les escales més llargues en els ports, donant als clients dies sencers per explorar sense presses els seus destins i aprofitar a el màxim tot el seu creuer. Així, els viatges de Costa es converteixen en autèntiques experiències que descobreixen l’essència de cada lloc, permetent als clients amarar-se de totes les tradicions, sabors i colors més genuïns, i creant valor per a les comunitats locals.

Les últimes innovacions de Costa ja estan disponibles en els vaixells actualment en servei: Costa Smeralda, el vaixell insígnia propulsat per GNL (gas natural liquat) pioner en innovació sostenible, i Costa Firenze, que ofereix creuers d’una setmana per la Mediterrània occidental; Costa Lluminosa i Costa Deliziosa, amb creuers d’una setmana per la Mediterrània oriental; Costa Diadema, que realitza ara creuers de 10 dies per Espanya i Portugal. Les innovacions s’estendran als següents vaixells que tornaran a operar gradualment, inclòs el nou vaixell insígnia Costa Toscana, el segon vaixell de la flota propulsat per GNL, que tendrápuerto base a València des de març a novembre de 2022.