Hotel de superluxe dins d’una muntanya al desert

L’obertura està prevista per a 2023

  • El complex hoteler s’està construint a la costa de la Mar Roja d’Aràbia Saudita
  • En total comptarà amb 48 viles i 12 suites d’hotel excavades a la roca
  • “És una combinació de luxe, sostenibilitat i una experiència immersiva”

The Red Sea Development Company  (TRSDC), empresa que pertany a el Fons d’Inversió Pública de  Aràbia Saudita , Ha revelat alguns detalls de l’  hotel Desert Rock  que està construint a la costa de la Mar Roja, dins d’una muntanya enmig d’un paisatge desèrtic.

el  complex hoteler Desert Rock  disposarà des d’habitatges a nivell de el terreny fins suites en esquerdes dins de la muntanya, segons ha informat la companyia promotora.

En total, comptarà amb  48 viles i 12 suites d’hotel.

L’hotel comptarà amb un spa de luxe, gimnàs, espais gastronòmics, un oasi en forma de llacuna i oferirà activitats com excursions, sortides en vehicles tot terreny, etc.

 

 

“LUXE I SOSTENIBILITAT”

“L’objectiu principal des de l’inici de el projecte ha estat la  combinació de luxe, sostenibilitat i una experiència immersiva “, Afirma John Pagà, director general d’TRSDC.

Segons explica Txad Oppenheim, fundador de Oppenheim Architecture, l’empresa que executa el projecte, “la nostra intenció principal a l’dissenyar el complex va ser  construir tenint en compte el terreny, no construir directament sobre ell , I ser conscients dels impressionants elements naturals que ja existeixen en el lloc, amplificant la seva bellesa natural “.

Per exemple, “els clients entraran en el complex a través d’un vall entre les muntanyes, que minimitza la contaminació acústica i lumínica”.

Segons informa l’empresa promotora, “el complex turístic Desert Rock  arrencarà a 2023 , Sent part de la  primera fase de construcció de The Red Sea Project “.

  

 

megaprojecte TURÍSTIC

The Red Sea Project s’està desenvolupant en una  extensió de 28.000 km2 al llarg de la costa occidental d’Aràbia Saudita  i inclou un arxipèlag de més de 90 illes verges, segons informa la companyia promotora.

“El complex també compta amb àmplies dunes desèrtiques, canons muntanyencs, volcans inactius i antics enclavaments culturals i patrimonials. Està dissenyat per a incloure hotels, propietats residencials, instal·lacions d’oci, comercials i d’entreteniment, Així com una infraestructura de suport que posa l’accent en l’energia renovable i la conservació i reutilització de l’aigua, així com en un sistema de gestió de residus circular per aconseguir que les deixalles siguin pràcticament inexistents “, indiquen les mateixes fonts.

INVERSIÓ DE 3.850 MILIONS D’EUROS FINS A la DATA

“L’activitat de la primera fase de desenvolupament està molt avançada i està previst que es completi a finals de 2023”. Fins ara, el projecte ha comportat la signatura de 600 contractes , Per valor de 3.850 milions d’euros.

Per exemple, “el  hivernacle de 100 hectàrees , Que proporcionarà més de 15 milions de plantes per al complex, ja està en ple funcionament “.

“Actualment hi ha més de 8.000 treballadors en el lloc i s’han completat 80 km de noves carreteres . També s’ha inaugurat la Vila de la Construcció, que albergarà a 10.000 treballadors, i avança a bon ritme el desenvolupament de la Vila de la Costa, que acollirà unes 14.000 persones que treballaran en el projecte “, afegeix The Red Sea Development Company.