Experts in business travel management

Experts in business travel management

L’exclusiu gratacels de Manhattan que s’eixampla a mesura que ascendeix

Ja era conegut per les seves edificis basats en blocs que s’apilen de formes més o menys irregulars, donant lloc a projectes com el recentment inaugurat a Brooklyn (98 Front) o al Lower East Side de Manhattan (100 Norfolk). Ara el estudi de arquitectura ODA va encara més lluny: aixecarà un gratacel que tindrà en el seu punt més alt el doble de superfície que a la base.

Així, aquest edifici, de nom ERA i ubicat a l’Upper West Side de Nova York, de 20 pisos i 76 metres d’altura contravé la norma general en aquestes construccions, i és que van sent més primes a mesura que ascendeixen, en gran part per garantir l’estabilitat de l’edifici i contrarestar l’empenta de vent .

EL GRATACELS QUE SEMBLA UN TETRIS

D’ús residencial, comptarà amb 57 habitatges d’entre 2 i 5 habitacions , Els més grans de fins a 327 metres quadrats.


ERA s’eleva un total de 76 metres. Imatge: ODA.

El més cridaner de el disseny és la seva empremta, que augmenta a mesura que ascendeix i mentre els pisos superiors de l’edifici es van desplaçant cap a fora en cada nivell superior.

“El disseny en voladís de l’edifici permetrà més espai a mesura que l’edifici s’eleva, el que crearà molt més espai comunitari al terrat”, expliquen els responsables de el projecte en ODA.

  • El més cridaner de el disseny és la seva petjada, que augmenta a mesura que ascendeix amb pisos que es van desplaçant cap a fora en cada nivell superior


El bloc comptés amb 57 habitatges. Imatge: ODA.

D’aquesta manera, el gratacel culmina amb una gran superfície que inclou una piscina i una vista espectacular a el riu Hudson.

El seu particular disseny, explica el fundador i director de ODA, Eren Chen , «Permet a les persones gaudir dels pisos superiors on es troben les vistes obertes, majors espais comuns i una piscina a l’aire lliure al sostre , Una cosa gairebé inconcebible en altres edificis de l’Upper West Side “.

NOVES PANORÀMIQUES SOBRE MANHATTAN

L’edifici tindrà a més altres àrees comunes per als residents, entre elles gimnàs i estudi de ioga, biblioteca, sala d’estar i sala de jocs per a nens amb l’objectiu de crear una mena de “club privat”.

Imatge: ODA.

Pel que fa a l’exterior, estarà revestit de pedra calcària i comptarà amb grans finestrals a la façana, amb balcons i miradors especialment ubicats a les cantonades dels voladissos que sobresurten.

El disseny pretén “retre homenatge a través dels seus materials a l’adn atemporal de l’Upper West Side”. Així, inclourà detalls com reminiscències Art Decó a les finestres a onramentaciones tallades en pedra. És “una carta d’amor a l’passat i a el futur” de barri.

D’aquesta manera, les finestres profundes amb mainells elegants i atemporals s’integraran perfectament amb l’entorn tot i que, de prop, s’adverteix que són molt més grans la la mitjana de la zona, el que permetrà comptar amb molta més llum natural i vistes més obertes sobre els voltants, explica la firma.

LUXE SOFISTICAT AL UPPER WEST SIDE

Quant als interiors, obra també de l’estudi, replicaran les formes i els angles de l’exterior, creant cohesió en el projecte i donant lloc a espais elegants i sofisticats. Marbres i quars, portes i motllures treballades, xemeneies revestides, bronzes i fustes com roure i noguera seran els materials encarregats de aconseguir-ho.

Les ‘joies de la corona’ són els seus espectaculars àtics de quatre i cinc habitacions , Amb fins a 325 metres quadrats cadascun i sostres de fins a 3,35 metres d’altura, oferint així immillorables vistes i molt lluminoses als espais.

Pel que fa als preus, entre els apartaments que estan disponibles oscil·len entre els 2,6 milions dòlars (2,2 milions d’euros) que costa un de 2 dormitoris i 116 m2 als 9 milions de dòlars (7,6 milions d’euros) d’un 257 m2 i 4 dormitoris amb terrassa.

Lobby de el futur ERA. Imatge: ODA.

“L’edifici marca una nova era en l’Upper West Side”. D’aquí el seu nom, conclou ODA.

WeCreativez WhatsApp Support
Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!
👋 Hi, how can I help?