L´hotel del futur: sostenible, digital i amb servei de teletreball

La sostenibilitat a la indústria hotelera, l’ús de la tecnologia als hotels, i els nous formats híbrids d’oficina-hotel seran algunes de les tendències analitzades a la segona edició de TIS – Tourism Innovation Summit 2021 , que tindrà lloc del 10 al 12 de novembre a Sevilla (FIBES).

Segons l’organització, les cadenes hoteleres estan adquirint un compromís cada cop més gran amb el respecte per l’entorn, marcant-se objectius ambiciosos i treballant en la reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle, un dels principals problemes del sector turístic, ja que s’estima que el 40% d’aquestes emissions globals el 2025 provenen de l’activitat turística.

Grup Barceló, NH Hotels, Concept Hotel Group, Radisson o Accor Hotels seran alguns dels hotels que compartiran les seves claus en matèria sostenible i tecnològica per recuperar l’ocupació dels hotels.

Un dels temes que s?abordaran a TIS2021 serà l?evolució del concepte clàssic d?hotel. La crisi sanitària i la proliferació del teletreball han impulsat nous models d’hotels híbrids, a camí entre l’allotjament clàssic i l’oficina, que ofereixen un servei conjunt d’allotjament i possibilitat de treball en remot. Juan Julià, fundador d’Axel Hotels, i Victor Tofan, director de vendes de Cloudbeds, exploraran aquesta nova tendència de mercat.

A més, TIS2021 comptarà amb startups i projectes d’innovació que presentaran les seves disruptives idees enfocades a renovar la indústria hotelera i amb un espai de showroom en què més de 150 firmes expositores presentaran les seves últimes solucions en intel·ligència artificial, big data, ciberseguretat, automatització, Internet de les coses, automatització de processos, realitat virtual o solucions de mobilitat.