Experts in business travel management

Vueling ofereix més flexibilitat per facturar l’equipatge

Vueling permet facturar l’equipatge al celler d’acord amb els quilos, mentre que amb la tarifa Basic es podrà emportar un bony en cabina sense límit de pes

Les noves opcions de facturació de l’equipatge que ofereix Vueling expandeix la flexibilitat per als passatgers, que evitaran pagar recàrrecs innecessaris pel pes de les maletes.

Des del 23 de novembre l’aerolínia del consorci IAG consolida els canvis que fa un any va implementar amb la tarifa Basic , la més econòmica del seu catàleg, pensada per als que només es preocupen pel preu.

UN BULT A CABINA SENSE LÍMIT DE PES

Des del novembre del 2020 els passatgers que van comprar un bitllet d?aquesta tarifa només poden portar un bony a la cabina, que s?ha d?ubicar sota el seient del darrere.

Des del 23 de novembre els passatgers facturaran les maletes d’acord amb el pes, amb trams de 15, 20, 25 i 30 quilos

Vueling ofereix opcions més flexibles per als passatgers. Foto Alberto Estévez – EFE
Però “per afavorir la seguretat de poder portar sempre una peça d’equipatge” des de finals d’aquest mes, les mesures màximes augmenten a 40x20x30 centímetres, i el més important per a molts, sense límit de pes.

Els passatgers poden facturar les maletes segons el pes. Foto Toni Albir – EFE

EL PES DE LA MALETA ES FRACCIONA

L’altra gran novetat de Vueling és que des del 23 de novembre redissenya els serveis de facturació de maletes, on el passatger pagarà d’acord amb el pes, en trams de 15, 20, 25 o 30 kg, ia partir dels vuit euros.

Vueling recorda que els nens menors de dos anys, així com les persones amb necessitats especials i els clients Premium sí que poden seguir portant dos bonys a bord, més enllà de la tarifa que escullin.

WeCreativez WhatsApp Support
Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!
👋 Hi, how can I help?