Vueling ofereix més flexibilitat per facturar l’equipatge

Vueling permet facturar l’equipatge al celler d’acord amb els quilos, mentre que amb la tarifa Basic es podrà emportar un bony en cabina sense límit de pes

Les noves opcions de facturació de l’equipatge que ofereix Vueling expandeix la flexibilitat per als passatgers, que evitaran pagar recàrrecs innecessaris pel pes de les maletes.

Des del 23 de novembre l’aerolínia del consorci IAG consolida els canvis que fa un any va implementar amb la tarifa Basic , la més econòmica del seu catàleg, pensada per als que només es preocupen pel preu.

UN BULT A CABINA SENSE LÍMIT DE PES

Des del novembre del 2020 els passatgers que van comprar un bitllet d?aquesta tarifa només poden portar un bony a la cabina, que s?ha d?ubicar sota el seient del darrere.

Des del 23 de novembre els passatgers facturaran les maletes d’acord amb el pes, amb trams de 15, 20, 25 i 30 quilos

Vueling ofereix opcions més flexibles per als passatgers. Foto Alberto Estévez – EFE
Però “per afavorir la seguretat de poder portar sempre una peça d’equipatge” des de finals d’aquest mes, les mesures màximes augmenten a 40x20x30 centímetres, i el més important per a molts, sense límit de pes.

Llegir més: Vueling impulsa la recuperació amb noves rutes i més serveis turístics als passatgers

AVANTATGES PER A PASSATGERS I LA COMPANYIA

Per als passatgers, aquest és un benefici important perquè moltes vegades prefereixen portar a la cabina objectes electrònics personals que poden acumular pes, com ara ordinadors portàtils, càmeres de foto professionals; o també llibres.

Per a l’aerolínia, els avantatges es van centrar que va agilitar el procés de facturació, l’embarcament i el desembarcament de l’avió.

Tot i això, els passatgers que optin per la tarifa Basic també poden optar per portar la seva maleta en cabina contractant l’ Embarcament Prioritari o reservant els seients de les primeres files, que té un preu superior.

Llegir més: Quina és la mida màxima de l’equipatge de mà als avions

Pel que fa a les tarifes Òptima, TimeFlex i Family , es mantenen les opcions de portar dues peces d’equipatge de mà a la cabina (un ha d’anar sota el seient i l’altre pot pesar fins a 10 kg i ser de 55x40x20 cm).

Els passatgers poden facturar les maletes segons el pes. Foto Toni Albir – EFE

EL PES DE LA MALETA ES FRACCIONA

L’altra gran novetat de Vueling és que des del 23 de novembre redissenya els serveis de facturació de maletes, on el passatger pagarà d’acord amb el pes, en trams de 15, 20, 25 o 30 kg, ia partir dels vuit euros.

Vueling recorda que els nens menors de dos anys, així com les persones amb necessitats especials i els clients Premium sí que poden seguir portant dos bonys a bord, més enllà de la tarifa que escullin.