Experts in business travel management

Experts in business travel management

Sixt reforça la seva aposta per la mobilitat sostenible

SIXT ha reforçat la seva aposta per una mobilitat mediambientalment sostenible a Espanya a través de l’increment de la flota elèctrica i híbrida i, més recentment, del llançament d’un nou servei ecològic de SIXT ride . Destaquen que, mentre que la seva flota total ha patit un descens notable respecte a l’any 2019, la flota sostenible de la companyia s’ha vist incrementada en un 17% durant el mateix període de temps.
En declaracions del vicepresident Executiu de SIXT a Espanya , Estanislao de Mata, “l’increment a la nostra flota elèctrica i híbrida és una aposta de SIXT Espanya per impulsar el canvi cap a una mobilitat cada vegada més sostenible”. Explica que “aquests models ens permeten donar el millor servei a uns usuaris que demanen paulatinament aquestes opcions per als seus viatges, tant privats com de negocis” , alhora que “ens posicionem de nou com a líders del sector en la contribució cap a la transició ecològica de el nostre país”.

Així, els usuaris poden gaudir de models com el BMW i3, el Jaguar I-PACE, el Porsche Taycan 4S o el Renault Zoe , tots totalment elèctrics i adequats tant per a viatges urbans com interurbans, gràcies a l’extensa autonomia de les bateries. Igualment, la iniciativa SIXT ride, ofereix als clients de tot el món una àmplia xarxa de serveis de taxi, VTC o limusina, a través de la qual els clients poden ser recollits amb poca antelació a més de 250 grans ciutats d’Europa i Estats Units, o reservar amb antelació trasllats a més de 60 països.

WeCreativez WhatsApp Support
Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!
👋 Hi, how can I help?