KLM reprèn les seves rutes als EUA

A causa de la flexibilització de les restriccions de viatge als EUA, KLM ha reprès la seva xarxa de destinacions en el seu programa d’hivern cap a aquest país.

A partir de novembre, els ciutadans vacunats de la UE i del Regne Unit podran accedir als EUA. I al seu torn, el govern holandès ha decidit retirar les regulacions de quarantena per als nord-americans amb la pauta completa de vacunació. Davant aquestes notícies, l’aerolínia neerlandesa KLM ha decidit reprendre els vols a Las Vegas i Miami a partir de el 7 de desembre . Els passatgers d’aquestes destinacions, als quals se’ls havia canviat el seu vol, poden posar-se en contacte amb KLM per tornar a reservar gratuïtament aquests vols directes.

A més, des del passat 7 de setembre, KLM també ha reprès els vols (Pels viatgers vacunats i amb una PCR negativa) a les ciutats canadenques de Vancouver, Calgary, Edmonton, Toronto i Montreal, i una xarxa encara més àmplia al Canadà en col·laboració amb el seu soci Westjet.

A això cal afegir la seva nou programa d’hivern que inclou quatre noves destinacions: Cancún (Mèxic), Port of Spain (Trinitat i Tobago), Bridgetown (Barbados) i Mombasa (Kenya).