Small Luxury Hotels llança la seva nova marca sostenible

Small Luxury Hotels of the World (SLH) anuncia el llançament de considera’t Collection , Una comunitat d’hotels de luxe ultra sostenibles que van més enllà del que ecològic, demostrant que el luxe és compatible amb la tradició.

La marca hotelera , Coneguda per la seva variada cartera de propietats boutique, anuncia noves iniciatives sostenibles que formen part d’una visió estratègica renovada per celebrar el seu 31 aniversari.

des del Tabacón Thermal Resort & Spa, a Costa Rica, que promou la biodiversitat, fins al Domaine de Manville, a França, enfocat a preservar la cultura , considera’t Collection s’estrena amb 26 hotels pioners en 16 països, on cada un d’ells compleix amb els més alts criteris de sostenibilitat. A Espanya destaca l’Hotel Arima & Spa, a Sant Sebastià i Torre de l’Marques a Monroyo (Terol).

  • SLH ha col·laborat amb els portaveus més respectables dels viatges sostenibles i l’hostaleria de luxe per crear un marc de confiança i transparència

SLH ha col·laborat amb els portaveus més respectables dels viatges sostenibles i l’hostaleria de luxe per crear un marc de confiança i transparència. entre ells es troba el Consell Mundial de Turisme Sostenible (GSTC), organisme internacional independent i sense ànim de lucre creat pel Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA) i l’Organització Mundial de l’Turisme (OMT), A més de Greenview, la plataforma és l’única eina de gestió de l’turisme sostenible reconeguda pel GSTC.

“Hem seleccionat acuradament les propietats que formen part de considera’t Collection per destacar els hotels boutique de luxe que són exemplars en els seus esforços per la sostenibilitat, Facilitant així que tant clients com a agents de viatge pugui decidir-se per aquestes opcions “explica Daniel Luddington, Vice President of Developement de Small Luxury Hotels of the World. “Allotjar-se a hotels petits i independents va de la mà amb viatjar de forma sostenible i tots els hotels a SLH ja estan impregnats de les múltiples facetes de l’hospitalitat sostenible, de manera que no hem hagut de buscar molt fora de la nostra cartera per al llançament de la col·lecció. A més, tenim una emocionant cartera de nous hotels que afegirem en els pròxims mesos “, detalla i afegeix:” No es tracta de crear una nova marca, sinó de basar-se en els valors fonamentals de SLH que han existit en SLH des de la seva creació: esperits independents, centrats en la comunitat, cuestionadores, comptadors d’històries i amb la creença final que el petit és bonic i una millor manera de viatjar. “

Els criteris de considera’t Collection coincideixen amb els de la GSTC en tres pilars clau que garanteixen que tots els hotels estiguin compromesos amb la comunitat, es preocupin per la cultura i siguin conscients de l’entorn. Aquests pilars estan recolzats per un sòlid sistema de gestió de la sostenibilitat.

Cadascun dels hotels de considera’t Collection han estat certificats per un organisme de certificació acreditat per l’GSTC , Per una norma reconeguda pel GSTC, o bé han superat una avaluació realitzada pel grup d’assessors de sostenibilitat de la SLH i revisada pel GSTC.

Randy Durband, director general d’el Consell Mundial de Turisme Sostenible, ha declarat: “SLH ens ha impressionat per la seva obstinació a donar suport als seus hotels membres, i estem encantats de col·laborar amb ells per concebre un marc sòlid, coherent amb les mesures de l’GSTC, però adaptat de forma exclusiva a tots els hotels boutique de luxe. Estem segurs que serà un gran èxit “.

En l’actualitat, amb una cartera d’hotels de luxe de més de 520 hotels a 90 països, SLH ha adoptat un enfocament holístic de la sostenibilitat per complementar la seva visió de marca a llarg termini: un futur en el qual la gent explori el món amb intenció, experimenti la seva intensitat i protegeixi la seva integritat. En els últims dos anys, SLH ha treballat amb la consultora de sostenibilitat en hostaleria The considera’t Group per desenvolupar conjunts de plans a mida per donar suport als seus hotels membres, i té previst continuar amb aquest enfocament per “ajudar als nostres hotels en el camí de ser més sostenibles “, afegeix Luddington. H2 Sustainability Consulting, dirigida pel llegendari ex hoteler Hervé Houdré, és una de les consultories amb les que col·labora SLH per donar suport als hotels membres.

Els informes d’inspecció de qualitat de SLH, realitzats anualment pels seus inspectors internacionals (tots ells hostes d’hotels SLH), també s’han renovat i s’estan considerant per incloure un mòdul considera’t de 50 punts centrat en les iniciatives de cara a el client i en la recepció.

L’empresa també s’ha examinat a si mateixa per actualitzar les polítiques de la seva seu central, assegurant-se posar en pràctica el que predica als seus hotels membres. Això inclou la implementació de dies de voluntariat per al personal i el començament d’una col·laboració c on l’organització benèfica de canvi social i reforestació, TreeSisters, entre altres iniciatives.