Vueling operarà 32 noves rutes des de Paris – Orly

L’aerolínia de baix cost de el grup IAG segueix incrementant la seva presència als aeroports fora d’Espanya. Prova d’això són les noves rutes ofertes des de l’aeroport de París Orly.

En concret són 32 noves rutes a 10 països i que començaran a operar des del proper 2 de novembre . Aquestes noves connexions es s’afegeixen a les 20 ja programades a l’aeroport francès per a la temporada d’hivern.
D’aquesta manera, Vueling demostra la seva gran aposta pel mercat francès, arribant a les 48 connexions directes a París Orly, amb 4 més pendents de confirmar la data i que es posaran a la venda en breu.
A més de reforçar les connexions de l’aeroport gal amb Espanya, Itàlia, Regne Unit i Dinamarca, Vueling també afegeix ara rutes directes per primera vegada amb Alemanya, Noruega, Suècia, Irlanda, el Marroc i Malta.

En el cas de Espanya , Vueling incorpora al seu programa cinc noves connexions amb els aeroports de Jerez, Astúries, Santander, Granada i Saragossa . El que eleva fins a 20 els enllaços directes amb Espanya tenint en compte les 15 rutes ja a la venda per a la temporada d’hivern 2021-2022: Barcelona, Menorca, Mallorca, Eivissa, València, Alacant, Màlaga, Sevilla, Madrid, Bilbao, Santiago , Gran Canària, Tenerife, Lanzarote i Fuerteventura.


Vueling DEMOSTRA EL SEU GRAN APOSTA PEL MERCAT FRANCÈS, ARRIBA LES 48 CONNEXIONS DIRECTES A PARÍS ORLY, AMB 4 MÉS PENDENTS DE CONFIRMAR LA DATA I QUE ES POSARAN A LA VENDA EN BREU.


Des de l’aeroport de París Orly es llancen cinc noves connexions a Itàlia amb els aeroports de Milà (Bèrgam), Bolonya, Torí, Gènova i Bari, que s’afegeixen a les 3 existents de Roma (Fiumicino), Florència i Milà (Malpensa).

al Regne Unit , operarà sis noves connexions directes des de París Orly amb els aeroports de Cardiff, Birmingham, Edimburg, Glasgow, Newcastle i Belfast. Amb el vol ja existent entre l’aeroport francès i Londres (Gatwick), l’aerolínia operarà 7 rutes directes.

En el cas de Dinamarca , S’afegeix una nova ruta a la ciutat Billund que se suma a la que ja opera a Copenhaguen.

La nova programació de vols per a aquest hivern a l’aeroport de París Orly inclou connexions a països que mai abans s’havien operat des de l’aeroport francès. Es tracta d’ Alemanya , Amb tres noves rutes a Hamburg, Leipzig i Nuremberg; Noruega , Amb una nova ruta a Bergen; Suècia , Dues noves connexions a Göteborg i Estocolm; Irlanda , Amb dues noves rutes a Dublín i Cork; Marroc , Amb dues noves rutes a Agadir i Tànger; i finalment, Malta .

Actualment, Vueling opera en sis aeroports francesos: París Orly, Bordeus, Lió, Marsella, Nantes i Niça.